La plaça dels Oms de la Seu ha acollit aquest dimecres la quarta Fira de productes i serveis de joves i petits emprenedors. Alumnes de tots els centres educatius de la ciutat, així com de l’escola Rosa Campà de Montferrer i l’escola de Meritxell d’Andorra, han exposat i venut un seguit d’objectes i productes elaborats prèviament. La iniciativa va néixer fa uns anys a l’Institut Joan Brudieu, i fins ara sempre s’havia realitzat al centre. Enguany, per primer cop, s’ha obert més a la ciutadania, amb aquesta ubicació a la plaça dels Oms.

Des de l’ajuntament de la Seu també han destacat la importància de fomentar l’emprenedoria entre els més petits i joves de la ciutat. A més, han posat en valor el fet que amb aquestes activitats, els alumnes dels diferents centres es coneixen entre si.

La fira s’ha complementat amb un seguit de tallers creatius a la Sala de Sant Domènec, dirigits als alumnes d’educació infantil. Aquestes dues activitats, a la vegada, s’emmarquen en les segones Jornades de Formació Professional, que es realitzen al llarg de tota la setmana, i que compten amb activitats formatives i pedagògiques de tot tipus.

Parlen al vídeo: ENRIC USACH, CAP D’ESTUDIS CICLES FORMATIUS IES JOAN BRUDIEU - ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui