La primera prova de la Copa Pirineus, celebrada aquest cap de setmana al Rafting Parc, ha acabat amb un bon resultat per als interessos alturgellencs. Així, tres palistes de la Seu d’Urgell han aconseguit pujar al podi en les proves d’eslàlom. D’una banda, Núria Vilarrubla, que competia en categoria C1 i partia com a favorita, s’ha imposat a l’australiana Jessica Fox, que també aspirava al liderat. La tercera plaça, mentrestant, ha estat per a una altra palista de casa, Annebel van der Knijff. Finalment, el tercer podi d’esportitses alturgellencs l’ha aconseguit Maialen Chourraut, que ha acabat segona en categoria K1, per darrera de Jessica Fox. En K1 masculí la victòria ha estat per al basc Joan Crespo, mentre que en C1 s’ha imposat el francès Cedric Joly. Aquesta ha estat una edició de rècord, amb més de 250 palistes internacionals competint a la Seu, ja que es tracta d’una prova puntuable per al rànquing de la Federació Internacional de Piragüisme.

La segona i última prova d’aquesta Copa Pirineus es disputarà el cap de setmana del 26 i 27 de maig a la localitat francesa de Pau.

Parlen al vídeo: JOAN IGNASI ROSELL, PRESIDENT FED. CAT. PIRAGÜISME

El Pirineu avui