Toni Sanmartí, fins ara director de l'estació de La Molina, ha estat nomenat director de la divisió de Turisme i Muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Sanmartí substituirà en el càrrec a Albert Solà amb motiu de la seva jubilació que es produirà quan acabi l’any. Fins aleshores, exercirà tasques de direcció adjunta per poder fer el traspàs de coneixement amb el nou director.

Toni Sanmartí i Rovira aporta una àmplia trajectòria desenvolupada en la pròpia empresa, on ha estat director d’Espot, de Port Ainé i de La Molina, i anterior a FGC, experiència en estacions d’esquí com Soldeu el Tarter i Grandvalira (Principat d’Andorra).

D’altra banda, la direcció de La Molina passarà en mans de Xavier Perpinyà, actual cap de pistes de l’estació. Perpinyà ha ocupat diferents posicions tant en l’àmbit de la planificació, la gestió tècnica i l’organització d’esdeveniments com en temes operatius de l’explotació com a responsable de pistes.

El Pirineu avui