La Fundació Crèdit Andorrà ofereix aquesta setmana tres activitats destinades a la gent gran en el marc del programa ‘Envelliment Saludable’.
La primera activitat serà un taller per aprendre a utilitzar una aplicació mòbil d’emergències i els recursos que aquesta pot oferir. Tindrà lloc el dimarts 17 d’abril, a les 16.30 h i s’organitza en col·laboració amb la Creu Roja.
El dijous 19 d’abril, a les 10 h, els usuaris de L’espai faran una visita guiada a la Casa d’Areny Plandolit, a Ordino, un dels museus més emblemàtics del país. La visita permetrà conèixer l’Andorra dels segles XIX i XX i també inclourà una passejada pels jardins del recinte.
És una activitat organitzada en col·laboració amb el Govern d’Andorra. Finalment, el divendres dia 20 d’abril, a les 11 h, es durà a terme un taller de percussió corporal. Una activitat en la que es treballarà el reconeixement del cos com a instrument i es desenvoluparà la coordinació, la capacitat de concentració i la creativitat.
Per poder participar en qualsevol d’aquestes activitats les persones interessades s’han d’inscriure a L’espai (carrer Josep Viladomat, 17, 1r pis, d’Escaldes-Engordany) o bé al telèfon al 86 80 25.
Tots els cursos i tallers estan pensats per donar resposta a les inquietuds de les persones més grans de 60 anys.

El Pirineu avui