Marc Vila ha presentat la institució del Raonador del Ciutadà a les associacions d'Andorra la Vella. Segons explica, en els pocs mesos que porta en el càrrec ja ha constatat que els abusos en el lloguer preocupen cada cop més "tant els augments desproporcionats en la renda dels pisos, però també algunes petites queixes sobre la facturació de l´aigua, de la calefacció o del gasoil, alguns petits abusos que s´estan produint i semblen un increment (de preu) per via indirecta".

També ha destacat que continuen les reclamacions sobre les disfuncions a la CASS i sobre els saig. Ha detectat com "en alguns procediments del saig hi ha dificultats i patiment d'algunes persones, que veuen com se´ls embarga d´una manera que consideren precipitada".

Vila ha explicat les noves competències que té el seu càrrec, com poder mediar entre empreses i persones, la lluita contra tot tipus de discriminació i acollir les demandes de menors.

Parlen al vídeo: MARC VILA, RAONADOR DEL CIUTADÀ

El Pirineu avui