Sant Joan de l’Erm comptarà els propers mesos amb un nou atractiu turístic. Es tracta d’un mirador, que construirà el Consell Comarcal, i que ha de servir per potenciar aquest indret emblemàtic de l’Alt Urgell, especialment durant les temporades de primavera, estiu i tardor. Aquesta, de fet, es tracta d’una actuació que s’inclourà en el projecte Camina Pirineus, que compta amb fons europeus Tot plegat s’ha aprovat en el darrer ple del Consell Comarcal.

L’obra tindrà un cost lleugerament superior als 50.000 euros i es desenvoluparà en dues fases. Així, en la primera es farà la passarel·la i en la segona el mirador com a tal.

El projecte d’aquest mirador el va realitzar fa un temps el Parc Natural de l’Alt Pirineu, i el Consell Comarcal se l’ha fet seu per tal d’aprofitar la feina ja feta.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL

El Pirineu avui