Yoel Becerra, Antia Otero i Francisco Sánchez Palacios classificats per als Jocs Olímpics de la Joventut de Buenos Aires 2018
La International Canoe Federation (ICF) facilitarà la setmana que ve el llistat oficial dels 58 palistes -29 homes i 29 dones- classificats després de la competició disputada al Canal Olímpic de Catalunya, a Castelldefels.
La murciana Clara González ha estat la millor en l'última jornada en acabar quarta en C1, modalitat obstacle eslàlom.
L’andorrana Noemí Font acaba 26 lloc del Classificatori de Piragüisme dels JJOO de la Joventut de Buenos Aires
Els Jocs Olímpics de la Joventut, en anglès Youth Olympic Games o YOG, són la competència multiesportiva més gran del món per a joves atletes d'alt rendiment. Vol inspirar als esportistes perquè adoptin els valors Olímpics de respecta, amistat i excel•lència. L'esdeveniment, promogut pel Comitè Olímpic Internacional (COI), reuneix a joves d'entre 15 i 18 anys. Es realitza cada quatre anys en les seves dues edicions, d'hivern i d'estiu, que tenen lloc alternativament cada dos anys.

El Pirineu avui