La Comissió Nacional Andorrana per la Unesco (CNAU), la Fundació Bomosa i el comú de Canillo han presentat l’exposició de la col·lecció completa 'Bomosa' del primer Art Camp Andorra 'Colors per al Planeta' que va tenir lloc l'any 2008. L’Art Camp, l’esdeveniment artístic internacional, se celebra biennalment a Andorra des de l’any 2008. Des d’aleshores, hi han participat uns 150 artistes que, cadascun d’ells, cedeixen tres obres a l’organització d’Art Camp.
Es tracta de 500 creacions recopilades que fins ara han estat estan emmagatzemades

Des d’aquest dilluns i fins al pròxim 13 de maig, el Palau de Gel de Canillo acull una selecció de les obres creades en la primera edició de l’Art Camp 2008. Després, l’exposició anirà circulant per totes les parròquies.
El coordinador d’Esports del comú de Canillo, Francesc Oriol, ha destacat la implicació de tots els comuns en la iniciativa,

El director de la Fundació Bomosa, Sergi Penedès, ha subratllat que l’Art Camp compleix amb els criteris de la Fundació, com la sostenibilitat.

Aquest any, a més, tindrà lloc la sisena edició de l’Art Camp, que començarà el 10 de juliol, com sempre, a Ordino.

Parlen al vídeo: FAUST CAMPAMÀ, ART CAMP - FRANCESC ORIOL, COORDINADOR ESPORTS CANILLO - SERGI PENEDÈS, BOMOSA

El Pirineu avui