Esquerra Republicana aspira a recuperar l’alcaldia de la Seu d’Urgell a les eleccions municipals de l’any que ve. Així ho ha assegurat Francesc Viaplana, que acaba de ser designat cap de llista de la formació a la capital alturgellenca. Viaplana, que ja va encapçalar la candidatura a les darreres municipals, assegura que la feina que estan fent al consistori és bona, i confia recuperar el pes que va tenir la formació abans de la caiguda del 2011, quan es va quedar amb un sol regidor.

Viaplana s’ha mostrat molt satisfet de la feina feta pels altres dos regidors i tot i que la llista encara no s’ha confeccionat, voldria que poguessin formar-ne part.

Esquerra Republicana és el primer partit en nomenar el seu cap de llista a la Seu d’Urgell.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, CANDIDAT ERC LA SEU

El Pirineu avui