El Túnel de Pimorent romandrà tancat a la circulació de tot tipus de vehicles des d'aquest dimarts 17 d'abril i fins el dijous 19. Segons han explicat des de la Direcció Departamental dels Territoris i del Mar dels Pirineus Orientals, les restriccions es deuen als treballs de manteniment a la ventilació principal de les instal·lacions. El tancament del túnel serà de nit, és a dir, des de les 8 del vespre i fins les 6 del matí, de manera que durant la major part del dia els vehicles hi podran circular amb normalitat.

Mentre durin els treballs, els conductors hauran de desviar-se per la N320, és a dir, pel coll del Pimorent.
Recordem que en els últims anys s'han portat a terme una sèrie de millores al túnel, que han comportat diversos tancaments. S'ha millorat el sistema d'extracció de fums i circuit de càmeres de seguretat i també s'ha construït onze refugis interiors.

El Pirineu avui