El grup Rocafort, una plataforma de veïns de Sant Julià de Lòria, dubta de la viabilitat del projecte de ràfting i reclama una reunió urgent entre el comú i els veïns de la parròquia. Critiquen la falta de transparència i no descarten emprendre mesures.
Des d´un inici el ràfting per la Valira ha generat dubtes i desconcert entre els veïns de Sant Julià de Lòria. Especialment per la manca d´informació i la rapidesa amb la qual es preveia engegar el projecte. I també per la incertesa que l´envolta.

Al desembre el Grup Rocafort va traslladar al comú una carta, signada per més de 50 veïns. S´hi reclamava una reunió de poble amb els representants comunals per conèixer més al detall l´estat del projecte.

En les últimes declaracions a RTVA, el cònsol va assegurar que el ràfting continua endavant i que ja s´han fet proves, que els socis continuen creient en el projecte.

Parlen al vídeo: Angi Duró, Representant Gurp Rocafort

El Pirineu avui