El grup municipal de Compromís per la Seu vol que l’equip de govern aclareixi en quin estat es troba el procés per rebaixar els tipus d’interès per evitar un increment de quotes als propietaris de finques rústiques. La revisió cadastral impulsada pel govern espanyol comportarà un increment d’aquests impostos, però fa uns mesos l’ajuntament va aprovar una moció on es comprometia a rebaixar aquests tipus d’interès per evitar que els propietaris hagin de pagar més. Ara, el principal grup de l’oposició vol saber en quin punt es troba aquest procés.

Des de l’equip de govern, mentrestant, han destacat que estan treballant en la qüetsió, però han alertat que cal analitzar bé la situació.

Fierro també ha demanat a Compromís que no els donin lliçons sobre congelació d’impostos, ja que des de l’any 2010 pràcticament no n’han apujat cap.

Parlen al vídeo: ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU COMPROMÍS PER LA SEU - JESÚS FIERRO, TINENT ALCALDE URBANISME

El Pirineu avui