Aquesta setmana han començat els treballs al carrer Alfons I, en el tram comprès entre els carrers Higini de Rivera i Coronel Molera. L’Ajuntament de Puigcerdà està aprofitant aquests dies en els que ha restringit la circulació al centre de la vila pels treballs que s'estan portant a terme a la plaça Barcelona i dels carrers Pons i Gasch i Casino per refer també el ferm del carrer Alfons I, un vial que estava molt deteriorat degut al seu ús i a l'efecte del gel i la potassa que s'ha tirat durant l'hivern.

Els treballs consisteixen en fresar i asfaltar aquest tram del carrer i es refarà la senyalització horitzontal.
L'actuació té un cost d'uns 20mil euros i s'emmarca dins el pla de millora dels carrers que el consistori ha engegat aquesta primavera i que suposarà una inversió total de mig milió d'euros.

Pel que fa als treballs a la plaça Barcelona, després de restringir el trànsit en aquest punt uns quants dies, ja han finalitzat els treballs de pavimentació i, per tant, el cap de setmana els vehicles hi podran circular. Tot i això, des de l'Àrea de Mobilitat de l'ajuntament han informat que dilluns es portaran a terme els treballs de pintura i que es donarà pas alternatiu als vehicles per poder finalitzar-los el més aviat possible.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui