Fins el proper 16 d'abril està obert el període d'inscripcions per a la prova específica d'accés al Grau Professional de música per al curs 2018-2019, prova necessària per poder accedir als estudis del Conservatori de música dels Pirineus. Les inscripcions es poden fer a qualsevol de les tres seus del conservatori, la de Puigcerdà, La Seu d'Urgell o Berga, o en algun altre centre autoritzat de Grau Professional de l’estat espanyol. La prova, però, tindrà lloc a la capital del Berguedà.
Tal i com marca el Departament d’Ensenyament, la previsió és que la primera part de la prova, sigui el dia 22 de maig a les 10.00 h. i la segona part el dia 29 de maig.
Tota la informació per poder fer la inscripció de la prova i també dels models i criteris d’avaluació per a les proves d’accés es pot trobar a la web conservatoripirineus.cat o a la web del departament d'Ensenyament.
Recordem que el Conservatori de Música dels Pirineus és el primer conservatori català de l’eix transversal en amunt, que uneix prop d’un miler d’estudiants d’aquestes tres escoles de música. A la seu de Puigcerdà s'ofereixen les especialitats de Clarinet, Flauta travessera, Saxòfon, Trompeta, Violí, Violoncel, Acordió, Guitarra, Piano, Baix elèctric, Guitarra elèctrica i Cant.

El Pirineu avui