Notícia d'empresa

Diversos representants de l’Associació de Voluntaris de la Caixa han realitzat aquest dijous a la tarda un partit amb els integrants del Sedis Airam. Ho han fet en el marc de la Setmana Social impulsada per CaixaBank arreu del territori espanyol i que congrega a unes 10.000 persones. En el cas de l’Alt Urgell s’ha optat per realitzar una activitat amb una de les entitats amb qui ja es té relació habitualment, com és el Sedis.

Pel que fa a l’experiència de jugar un partit amb el Sedis Airam, els membres de l’Associació de Voluntaris han destacat que ha estat excepcional.

La Setmana Social es duu a terme entre els dies 7 i 15 d'abril a tota Espanya. Durant aquests nou dies, un de cada quatre empleats de CaixaBank, la Fundació Bancària ”la Caixa”, CriteriaCaixa i les filials participen, de forma voluntària, en algunes de les 3.500 activitats que unes 1.500 entitats socials locals han posat a la seva disposició a totes les províncies de l’Estat.

Parlen al vídeo: ÒSCAR GARCIA, MEMBRE ASSOCIACIÓ VOLUNTARIS LA CAIXA

El Pirineu avui