El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha aprovat la relació de llocs de treball. Després de mesos de feina, l’organisme ha definit quina tasca realitza cada treballador amb l’objectiu de detectar mancances en algunes àrees o evitar que determinades feines les realitzi gent amb qualificacions diferents a les requerides. Tot plegat s’ha aprovat en el ple d’aquest dijous al vespre, i des de l’equip de govern s’ha posat en valor la importància d’aquesta tasca i s’ha agraït la feina de la gerència i la col·laboració dels treballadors. També s’ha destacat que l’aplicació dels canvis escaients serà progressiva.

D’altra banda, aquest ha estat el darrer ple del fins ara portaveu d’Esquerra Republicana, Francesc Viaplana. Tal com s’havia anunicat, deixa el Consell Comarcal per poder-se centrar en les noves tasques com a diputat al Parlament i mantenir la feina de regidor a l’ajuntament de la Seu. Viaplana ha fet un bon balanç del pas pel Consell.

Amb la renúncia de Viaplana, el grup d’Esquerra ha incorporat a la consellera Margarita Espunyes. El portaveu, mentrestant, passa a ser Sergi Parramon.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL - FRANCESC VIAPLANA, CONSELLER SORTINT

El Pirineu avui