Fa poc el Consell d´Europa assenyalava la necessitat que es reconegués la capitalitat d´Andorra la Vella. Recomanació que ha reforçat la posició de la cònsol major, que reclama més diners per a la parròquia com a capital. Conxita Marsol defensa la necessita que l´executiu faci una llei de capitalitat que, per pressupost, aporti un plus d´ingressos. Una demanda que, per ara, el Govern no té previst satisfer. Per disgust de la cònsol major d´Andorra la Vella.

Marsol també deixa clar que no està d´acord a repartir a parts iguals la part de transferències que es va declarar inconstitucional. Creu que Andorra la Vella hauria de rebre més que la resta, però accepta el posicionament de la majoria de comuns.

Parlen al vídeo: Antoni Martí, cap de Govern - Conxita Marsol, cònsol major d´Andorra la Vella

El Pirineu avui