El pilot andorrà Joan Vinyes estrena del nou Suzuki Swift R+ N5 i competeix a partir d’avui al Campionat d’Espanya de ral·lis d’asfalt (CERA) al 36è Ral·li Internacional Sierra Morena. A més, Vinyes començarà la defensa del títol del Campionat d’Espanya de Resistència al Circuit Ricardo Tormo-Comunitat Valenciana pilotant un Seat León Cup Racer.
El copilot a Sierra Morena serà Jordi Mercader i a València Jaume Font.
Avui arrenca la segona fase del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt 2018, amb un centenar d’inscrits, entre els quals Joan Vinyes i Jordi Mercader. Vinyes ha explicat que les primeres sensacions amb el cotxe són «excel·lents» i que les diferències pel que fa a espai i visibilitat són «notables». Pel que fa a la cursa, considera que «hi ha molt marge per millorar» i que «aquest serà l’objectiu en cadascuna de les proves en les quals sortiran a competir».

El Pirineu avui