Des de l'any 2012, l'escriptor Albert Villaró no feia cap presentació de les seves obres a Andorra. Aquest dimecres al vespre, la sala d'actes de La Llacuna va ser l'escenari per la tertúlia i presentació del seu últim llibre, titulat:
"El sindicat de l'oblit"
L'autor va fer una comparativa entre la situació política catalana actual i la de "El sindicat de l'oblit". I és que, com diu Villaró, la realitat supera la ficció

Un bon nombre d'assistents va escoltar atentament a l'escriptor com narrava part del contingut de la novel·la i va desvelar algun detall curiós de la seva obra, com ara que el pis de la Rambla Sant Joan on hi ha el Sindicat de l'Oblit és en realitat l'habitatge d'uns familiars amb qui l'autor dinava cada dimecres quan estudiava la carrera a Barcelona.

Villaró també ha explicat que "El sindicat de l'oblit" és una seqüela del seu anterior llibre: "Els Ambaixadors"

Parlen al vídeo: ALBERT VILLARÓ, AUTOR

El Pirineu avui