L'AKFF ha acollit durant tota la setmana diversos grups escolars que han gaudit des de primera hora del matí de les sessions de curtmetratges adaptades a les edats de cada grup.
Animalons protagonistes d'Animalades de cine a partir dels 3 anys, aventures al Pol Nord pels infants de 6 anys amb la sessió "Al sostre del Món", "Sport Lovers", amb documentals protagonitzats per esportistes, oferts als escolars majors de 9 anys, o els millors curtmetratges del festival Regard del Quebec han fet gaudir a centenars d'alumnes que han assistit a l'AKFF.

Aquest cap de setmana, les sessions familiars tenen preparades molt grates sorpreses:
Curtmetratges clàssics del cinema per reviure l'experiència dels primers espectadors submergint-los en el passat a través d'una selecció de grans clàssics del cinema, musicats en directe.
Conte-contes amb contes de fades reinventats i modernitzats, o la sessió: LES ENFANTS TERRIBLES de Curtmetratges per gaudir en família.
Tambè les millors obres del Festival International du Court Métrage de Clermont-Ferrand —el més important del món en el seu gènere, "La Revolta dels Contes", i "Una mà de contes" que és projectaran aquest pròxim dissabte.

Diumenge, a les 12.30 del migdia tindrà lloc el Cine-Concert de cloenda, al Prat del Roure, amb música en directe i cinema per tots els públics.

Parlen al vídeo: MAX ROYO, ALUMNE - MARTINA ARENY - MARTA LLADÓ, DIRECTORA AKFF

El Pirineu avui