Aquest diumenge ha estat el darrer dia per visitar al vestíbul del Centre cultural i de congressos lauredià, la tercera edició de la mostra d’art ‘El Petit Format’, que en aquesta ocasió ha aplegat prop d’un centenar d’obres d’artistes amateurs d’arreu del Principat.
La iniciativa va surgir de l’Escola d’Art de Sant Julià de Lòria, amb l’objectiu de crear un vincle vertebrador entre totes les escoles d’art andorranes i donar visibilitat a la tasca docent i artística que desenvolupen.
En ‘El Petit Format’ s’han pogut veure des de fotografies, talles de fusta o ceràmiques, fins al ‘socarrat’ (típic de València); amb diferents tècniques i estils, però amb un nexe d’unió: la dimensió del format.
Les diverses peces porten el segell d’alumnes de les escoles de Sant Julià de Lòria, Ordino, Andorra la Vella, i La Massana i, també, d’artistes de Canillo.
L’exposició ha mostrat treballs fets “amb il·lusió i amb amor per l’art”, d’artistes aficionats que van aprenent i endinsant-se en aquest món guiats pels professionals que treballen a les escoles.

El Pirineu avui