Les estacions d’esquí de l’Alt Pirineu i Aran han fet un balanç molt positiu de la temporada. A l’espera que Masella tanqui la campanya l’1 de maig, la temporada 2017/2018 haurà comportat un increment en la venda de forfets. Tal com ha donat a conèixer el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, les estacions de la demarcació –sense tenir en compte la Molina ni Guils Fontanera, que es comptabilitzen a Girona, i afegint-hi Port del Compte, al Solsonès- l’increment de forfets ha estat del 4,5%. Així, concretament se n’han venut 1.343.000, quan l’any passat se’n van despatxar prop d’1.285.000. Justament, l’objectiu del Patronat per enguany era superar la xifra del milió 300.000 forfets venuts. Per tot plegat, aquesta es considera una de les millors temporades d’esquí de la història a l’Alt Pirineu i Aran, ja que s’ha registrat el nombre d’esquiadors més alt dels darrers 12 anys. De fet, l’anterior millor xifra es va donar la temporada 2005-2006 amb 1.440.000 forfets venuts. Les intenses i abundants nevades repartides al llarg de la campanya ha estat un dels factors que ha ajudat a assolir aquests resultats.

El Pirineu avui