El Carnestoltes tradicional de Bellver de Cerdanya, la marxa cicloturista de les Tres Nacions i l'associació Tous Azimuts que es dedica a l'ensenyament del francès són els tres finalistes a Cerdà de l'Any 2017. Després de rebre les propostes dels ajuntaments i dels veïns de l'Alta i la Baixa Cerdanya, l'institut d'Estudis Ceretans, l'impulsor del certamen, ha designat aquests tres finalistes per la tasca que desenvolupen a nivell comarcal.

Amb l'elecció dels tres finalistes, ja s'ha obert el termini per votar qui s'emportarà aquest reconeixement. Els impulsors del certamen animen a tothom a decidir qui ha de ser el Cerdà de l'Any.

Poden votar totes les persones empadronades en algun municipis de l'alta i la baixa Cerdanya, ja sigui a través del correu electrònic de l'institut o emetent un vot al seu respectiu Ajuntament. El termini per decidir el guanyador s'acaba el 21 d'abril per tal que el diumenge dia 29 d'abril es pugui conèixer el guanyador en el transcurs d'una cerimònia que es farà a Prats i Sansor.

L'acte tindrà també un to acadèmic i cultural, amb la lectura de les obres premiades als Jocs Florals d'Alp i diverses actuacions musicals.

Parlen al vídeo: MARC PUENTE, SECRETARI INSTITUT ESTUDIS CERETANS - MARIA TERESA LICCIARDI, COORDINADORA CERDÀ ANY

El Pirineu avui