En el darrer ple, l’ajuntament de Guils de Cerdanya ha aprovat diferents projectes que compten amb un pressupost de 300.000 euros. Es tracta de la reforma de la plaça major, la creació de la nova plaça de l’església de Sant Esteve i la reforma i embelliment del cementiri vell de Saneja. Ara, els projectes hauran de sortir a exposició pública i, posteriorment, sortiran a concurs públic per a l’adjudicació de les corresponents obres.

Aquests projectes van ser detallats als veïns de Guils de Cerdanya en l’assemblea de poble que es va celebrar el passat mes de setembre. Dels 300.00 euros de pressupost total, 150.652 euros es destinaran a plaça principal de Guils, 42.244 euros seran per reformar i embellir el cementiri vell de Saneja i, finalment, els 90.000 i escaig es destinaran a la creació de la nova plaça de l'església.

Des de l'ajuntament han explicat que les obres s’executaran entre aquest 2018 i 2019. Concretament, els treballs a la plaça major i al cementiri vell començaran aquest any i l'’obra de la plaça nova a tocar de l’església quedarà pendent pel pressupost del 2019.

El Pirineu avui