Un nen de sis anys ha resultat ferit crític aquest dissabte a la tarda en ser atropellat per un cotxe a l'avinguda Catalunya de Llívia (Cerdanya). El Servei d'Emergències va rebre l'avís del sinistre quan passaven 2 minuts de les 4 de la tarda. L'accident va ser just en aquest punt, a l'altura del número 70 de l'Avinguda Catalunya, una cruïlla molt transitada.

Segons han informat a aquest mitjà des de l'ajuntament de Llívia, el nen és veí de Sant Just Desvern i en el moment de l'accident estava jugant a pilota amb altres infants, molt a prop de la carretera. L'impacte li va provocar un cop molt fort al cap i una fractura al fèmur.

Fins al lloc s'hi van desplaçar dues ambulàncies i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Un cop estabilitzat, el menor va ser evacuat per aire a l'Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat. El menor es troba fora de perill.

Es desconeix l'autor de l'atropellament, que probablement circulava amb excés de velocitat. Des del consistori han lamentat que molts vehicles no respecten la limitació indicada en aquesta via, malgrat que a l'entrada de la població hi ha situat un radar informatiu que alerta els conductors de la seva velocitat.

El Pirineu avui