Jocs infantils i màgia al poliesportiu, sardanes a la plaça del Molí i concert i ball amb l'orquestra Selvatana ha estat la programació d'aquest dilluns per posar punt i final a quatre dies de celebració a Llívia. Pasqüetes 2018 va arrencar divendres amb La Nit Jove, un dels actes més concorreguts. El cartell també ha comptat amb espectacles infantils, circ, campionat de botifarra, música o un partit de futbol de solters contra casats. De l'ajuntament de Llívia fan una balanç positiu de la participació que ha tingut enguany la festa.

Com ja és tradició, la pluja ha volgut acompanyar els lliviencs durant la seva festa major, tot i que no ha calgut suspendre cap de les activitats previstes.

Recordem que Pasqüetes dóna el tret de sortida a les festes majors de la comarca. Les properes seran les festes majors de Bolvir i de Guils de Cerdanya, que es celebraran del 12 al 15 de maig.

Parlen al vídeo: TOMÀS ISERN, REGIDOR AJUNTAMENT LLÍVIA

El Pirineu avui