Sílvia Bonet ha assegurat que quan acabi la legislatura no té previst tornar-se a presentar. Ho ha explicat durant la presentació de les 97 esmenes que ha entrat a la llei del codi de relacions laborals, entre elles una perquè els treballadors en diumenge tinguin un plus.

Sílvia Bonet va començar la legislatura com a consellera general de Socialdemocràcia i Progrés, tot i que fa un temps va abandonar el partit i es va quedar com a independent al grup mixt. Afirma que no té previst presentar-se a les eleccions quan acabi la legislatura. També ha assegurat que la llei del codi de relacions laborals té alguns avantatges però manté situacions com la de l´acomiadament lliure.

De les prop de cent esmenes presentades hi ha moltes de profunditat. Per exemple, creu que s´hauria de donar un plus als qui treballin en diumenge, que els empleats tinguin almenys dos dies festius a la setmana i també puguin rebre la tretzena paga. A més, ha presentat una esmena per pal·liar la discriminació en l´accés al treball i en les remuneracions salarials

Parlen al vídeo: SÍLVIA BONET Consellera general independent grup mixt

El Pirineu avui