La Fundació Crèdit Andorrà posa en marxa la segona edició d’aquest any dels tallers de noves tecnologies i proposa unes sessions pràctiques d’activitat física i relaxació durant el mes d’abril. Aquestes activitats formen part del programa ‘Envelliment Saludable’, per a la gent gran.
Els cursos i tallers d’informàtica que s’inicien aquesta setmana són: - Iniciació a la informàtica: un taller per conèixer l’ordinador i familiaritzar-se amb l’entorn de Windows - Iniciació a la tauleta tàctil. - Taller d’estimulació de la memòria mitjançant la informàtica. - Curs d’ampliació. - Taller d’emmagatzematge al núvol per aprendre a emmagatzemar arxius i compartir-los amb altres usuaris, y - Taller de Power Point
Aquesta setmana també tindrà lloc un taller sobre activitat física i relaxació. Unes sessions que s’iniciaran el dia 11 d’abril i en les quals es treballarà la flexibilitat, la força, l’equilibri i la coordinació mitjançant exercicis actius combinats amb la respiració i la relaxació. Seran els dimecres de 17 a 18 h. Per poder participar en qualsevol d’aquestes activitats les persones interessades s’han d’inscriure a L’espai (carrer Josep Viladomat, 17, 1r pis, d’Escaldes-Engordany) o bé al telèfon al 86 80 25

El Pirineu avui