L'estació de la Molina ha tancat la temporada 2017-2018 aquest diumenge 8 d'abril, fent rècord de neu, d'esquiadors i de forfets de temporada venuts. El complex ha registrat la millor temporada de la seva història, coincidint amb el seu 75è aniversari. Una temporada rodona on, a l'espera del tancament oficial de xifres, l'estació ha superat els 330.000 clients de la temporada passada, que ja va ser de rècord.

De fet, alguns esquiadors han aprofitat el darrer cap de setmana per fer les últimes baixades de la temporada a l'estació degana del Pirineu. I ho han pogut fer a pràcticament tot el domi esquiable, amb gruixos de neu primavera d'entre 80 centímetres i fins a dos metres a cotes altes, gràcies a les nevades que han caigut durant tot l'hivern i fins ben entrada la primavera. Aquests darrers dies, la Molina ha ofert forfets a preus reduïts i ha obert de 8 del matí a 2 del migdia.

Pel que fa a les activitats organitzades amb motiu del 75è aniversari de l'estació, els seus responsables fan un balanç molt positiu de l'acollida que han tingut.

Un cop finalitzada la temporada d'hivern, La Molina es prepara ara per reobrir les seves portes el primer cap de setmana de juny, quan arrencaran les activitats d'estiu. El Bike Park, el Tubbing o el Parc d'Aventura als arbres tornaran a ser l'oferta lúdica i esportiva de l'estació durant els mesos més calorosos.

Recordem que l'estació de Masella és la darrera estació en tancar les seves portes. Ho farà el proper 1 de maig.

Parlen al vídeo: MARTA VIVER, RESPONSABLE COMUNICACIÓ LA MOLINA

El Pirineu avui