El Sedis Bàsquet ja ha començat a treballar per tal d’aconseguir ampliar el pressupost del club de cara a les properes temporades. Des de l’entitat són consicents que a la lliga femenina, on juga l’equip insígnia, el Cadí la Seu, el nivell està pujant. En aquest sentit, hi ha diversos clubs grans, com Unicaja, València o el Barça que volen tenir equip a la primera divisió, i això farà que els pressupostos augmentin. És per això que el club alturgellenc està buscant noves fonts d’ingressos per tal de no perdre competitivitat.

Una altra via per augmentar els ingressos és tenint més socis, i és per això que el club seguirà animant als alturgellencs a abonar-s’hi.

Actualment, el pressupost del club és de 300.000 euros, i l’objectiu és créixer uns 80.000 euros en els propers anys.

Parlen al vídeo: PERE PORTA, PRESIDENT SEDIS BÀSQUET

El Pirineu avui