Aquest divendres a la nit, Llívia dóna el tret de sortida a la seva Festa Major, la primera de l'any a Cerdanya. El cartell de Pasqüetes 2018 conté activitats pensades per a petits i grans, com ara actuacions musicals, espectacles i jocs infantils, ball de nit o sardanes, que s'allargaran fins dilluns dia 9, festiu a Llívia.

Al llarg d'aquests quatre dies de celebració, els veïns, i també molts cerdans vinguts d'altres poblacions tant de l'Alta com de la Baixa Cerdanya, sortiran al carrer per participar en alguna activitat de la festa major. Des del consistori esperen que la festa torni a ser un èxit i que el temps acompanyi.

A les 21h d'aquest divendres arrencarà la celebració amb la Nit dels joves al poliesportiu, on tindran lloc les actuacions de La Loca Histèria i d'Adrià Ortega dels 40 Principals, que s'allargaran fins les sis del matí.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA

El Pirineu avui