El comú de Sant Julià de Lòria ha iniciat les converses amb el SAAS per avaluar la creació d´un centre de dia a la parròquia, una demanda majoritària de la gent gran. La idea seria ubicar el servei a l´hotel Glòria. Tot i així, el projecte encara es troba en una fase molt inicial.

Barbero ha explicat que el programa Radars atén sis padrins que es troben en situació risc social, dos amb un seguiment més intens. D´altra banda, el projecte que es descarta és el de menjador social. Tot i així, s´intentarà donar solució als interessats.

decla : Francesca Barbero, consellera de Social
Avui una quarantena de padrins de la parròquia han celebrat el Dia mundial de la salut amb una caminada. Abans i després de caminar se´ls ha fet un control per comprovar l´estat de salut i els beneficis de l´exercici. L´objectiu és promoure hàbits saludables.

Parlen al vídeo: Francesca Barbero, consellera de Social

El Pirineu avui