Els Mossos d'Esquadra han detingut l'home que al voltant de les 7 de la tarda d'aquest dijous ha provocat un incendi en un bar de la placeta Pilar Prim de Puigcerdà, cantonada amb el carrer Querol, una zona molt propera al carrer Major. El detingut, de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Puigcerdà, va ruixar amb un líquid inflamable l'establiment, anomenat 'Bar Latino' i després va calar foc.

Veïns que es trobaven molt a prop del lloc dels fets han explicat a aquest mitjà que van sentir una explosió molt forta i que poc després el fum va arribar fins al carrer major. Alguns comerciants de la zona van acudir al bar per ajudar a sortir les persones que hi havia dins i amb un extintor van intentar apagar les flames. Poc després van arribar diverses dotacions de Mossos d'Esquadra, Policia Local, SEM i Bombers, que van controlar l'incendi i van socórrer els clients que van patir intoxicacions lleus.

Els Mossos d'Esquadra van iniciar immediatament una investigació per tal de localitzar la persona que va provocar l'incendi. Cap a 21.30 hores, els agents van localitzar i detenir, a la carretera de Llívia a Puigcerdà, al presumpte autor.

El detingut, que té antecedents, passarà properament a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà.

El Pirineu avui