L’ajuntament de Puigcerdà ja ha començat a adequar la zona d'aparcament que hi ha a tocar del camí de la Sèquia i del Parc Schierbeck, un espai on fins ara ja hi estacionen vehicles però de manera desordenada. L'equip de govern va anunciar el passat mes de setembre que reordenaria aquesta zona amb l’objectiu de guanyar una nova bossa d’estacionament en un dels punts més turístics del municipi.
Els treballs consistiran el pavimentar l'aparcament, pintar la vintena de places per als vehicles i col·locar nova senyalització vertical.
L’actuació s’emmarca dins els Plans de Foment Territorial del Turisme, la convocatòria de la qual l’ajuntament va concorre l’any passat. En aquesta convocatòria es preveu la creació d’altres bosses d’aparcament dissuasiu al voltant de llocs concorreguts com ara el Parc Schierbeck, el centre històric i comercial i l’estació de tren i futura estació d’autobusos.
Des de l'ajuntament de la capital ceretana han recordat que un dels seus propòsits és guanyar noves places d'aparcament a la vila i en zones ben connectades amb el nucli urbà. En aquest sentit, un dels principals projectes de l'equip de govern actual ha estat construir l'aparcament del Museu Cerdà, que té capacitat per a 200 vehicles i que, en èpoques de molta afluència de visitants, com aquesta Setmana Santa, pràcticament arriba a omplir-se.

El Pirineu avui