El proper dissabte 7 d’abril a les 17,30 h, la Sala del Comú d’Escaldes-Engordany acollirà l’espectacle inaugural de la 4a edició de l’Andorra Kids Film Festival, amb un concert a càrrec de Llibert Fortuny, considerat com un dels més destacats músics i compositors de jazz de Catalunya dels nostres temps. El seu estil, és una mescla de jazz tradicional amb elements de l’electrònica
Fortuny está considerat com a una de les grans promeses catalanes del jazz.
El proper dissabte, Llibert Fortuny oferirà un concert familiar on el públic descobrirà el músic que tots portem a dins. I no només amb el saxo, sinó amb l’aplicació de la tecnologia a la música: ordenadors, pedals, amplificadors, distorsionadors i saxos electrònics acostaran als nens i nenes a un món desconegut on aprendran activament què és un delay o un loop, jugant amb ritmes i melodies.
A partir del dia 7, l’Andorra Kids Film Festival se celebrarà de manera ininterrompuda durant tota la setmana, adreçat a públic escolar de dilluns a divendres i a públic familiar el cap de setmana.

L’oferta d’enguany per a les sessions escolars ha tingut una excel·lent rebuda per part dels Centres.
Més de 2.000 nens i nenes d’entre 3 i 12 anys provinents de tots els sistemes escolars d’Andorra ompliran de dilluns a divendres la sala del Comú d’Escaldes-Engordany per assistir a les sessions dels cicles Animalades de cine, Al sostre del món i Sport lovers.

Parlen al vídeo: MARTA LLADÓ, DIRECTORA AKFF

El Pirineu avui