L’ajuntament d’Organyà invertirà prop de 35.000 euros per millorar el complex de l’ermita de Santa Fe. Aquest és un dels monuments més estimats al poble i actualment l’edifici contigu a l’ermita es troba en mal estat, especialment la teulada. És per això que el consistori s’ha marcat com a prioritat actuar-hi abans que els danys siguin majors, amb l’objectiu de poder fer la inauguració per l’aplec de Santa Fe, que se celebrarà aquest proper mes de juny.

D’altra banda, en el pressupost d’aquest 2018 l’ajuntament també ha reservat 95.000 euros, bona part dels quals vindran d’una subvenció de la Diputació de Lleida per arranjar un tram del carrer del Nord. Actualment encara és de terra i l’objectiu és urbanitzar-lo. També destinarà uyns 47.000 procedents de Governació a asfaltar el camí de la Bassa.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ

El Pirineu avui