Unes 5.300 persones han visitat aquests dies de Setmana Santa la Fira de Playmobil de la Seu d’Urgell. Aquesta és la xifra de persones que ha entrat a la Sala de Sant Domènec, sense contar els que també han anat al Centre Cívic, ja que molts són repetits. Des del consistori asseguren que una part important dels visitants han estat gent vinguda de fora, ja que no coneixien les ubicacions de la fira. Creuen que la majoria eren famílies que passaven per la zona i han aprofitat per gaudir de la fira, tot i que també hi ha hagut algun aficionat a Playmobil que s’ha desplaçat expressament a la ciutat. La resta han estat famílies de la ciutat i la comarca, que no s’han volgut perdre el certamen. Per tot plegat, des de l’ajuntament n’han fet una valoració positiva i confien poder consolidar aquesta proposta lúdica de cara als propers anys.

Tot i això, per tal de mantenir la fira caldrà introduir alguns canvis per revertir alguns aspectes que no han acabat de funcionar.

A banda de la fira i l’exposició, la ciutat també s’ha tematitzat per a l’ocasió i moltes botigues han lluit figures de Playmòbils gegants.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, TINENT ALCALDE PROMOCIÓ DE LA CIUTAT

El Pirineu avui