Durant la Setmana Santa, l'estació de Masella ha acollit dues curses d'esquí: la 2a edició del Trinxat d'Or de Cerdanya i la 15a Cursa d’Abonaments de Temporada. Pel que fa a la primera, es tracta d'una cursa organitzada pel Club d’Esquí de Llívia que ha comptat amb més de 600 participants d'entre 6 i 16 anys, alguns locals i d'altres de la Vall d’Aran, Aragó, Andorra i França. La jornada de ha estat marcada per l’ambient assolellat en les tres pistes del sector de Coma Oriola en què s’han celebrat les proves de gegant i d’eslàlom. Aquesta prova, ara ja més que consolidada en la 2a
edició, ha finalitzat amb el repartiment de premis i el campionat de futbolí. El club d’esquí
guanyador absolut ha sigut el CANM-Cerdanya.

Pel que fa a la cursa d'abonaments de temporada, ha comptat amb una molt bona participació, fins a 300 esquiadors. S’ha disputat a la pista de la Davallada, amb un traçat de gegant en què els participants han baixat ràpid gràcies al fred de la jornada que no ha transformat la neu.

Durant la Setmana Santa, 46.000 esquiadors han passat per l'estació de Masella, una excel·lent afluència que també s'ha notat als allotjaments a peu de pista, que han penjat el cartell de complet. Recordem que el complex romandrà obert ininterrompudament fins el proper 1 de maig.

El Pirineu avui