Després de finalitzat els treballs de remodelació dels carrers Forns i Raval, dos dels principals accessos al nucli urbà, l'ajuntament de Llívia preveu ara arranjar el passeig de Sant Guillem, que dóna accés al parc del mateix nom i a la piscina municipal, la principal zona verda de la població. Es tracta d'un espai molt utilitzat pels veïns i visitants i, amb la intenció de seguir potenciant-lo, el consistori vol millorar el vial d'accés que actualment es troba deteriorat i, a més, té alguns trams sense asfaltar.

La remodelació del passeig de Sant Guillem s'engloba dins el paquet d'actuacions que l'ajuntament de Llívia va endegar fa uns mesos amb l'objectiu de millorar els principals vials de la població. A més dels carrers Raval i Forns, on s'han substituït les llambordes malmeses per asfalt, un altre carrer on s'hi actua és el carrer Puigcerdà, que s'emporta el major gruix de la inversió total.

La propera remodelació del carrer Frederic Bernades completarà la renovació dels principals accessos al nucli de Llívia. En total, l'equip de govern haurà invertit uns 550.000 euros en remodelar tots aquests vials. Es preveu que tots els treballs s'hagin enllestit a l'estiu.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA

El Pirineu avui