Aquest dimarts al matí han arrencat les obres de remodelació de l'avinguda Meritxell en el tram comprès entre el carrer de la Unió i Bisbe Príncep Iglesias, amb l'objectiu que puguin estar finalitzades en quatre mesos i, per tant, el 3 d'agost es puguin inaugurar.
Les empreses han començat a treballar aquest dimarts i ho faran cada dia, inclosos els diumenges, de les vuit del matí a les deu de la nit.
En els quatre trams hi treballaran unes vuitanta persones a banda de les que puguin ser als tallers preparant materials i altres temes relacionats amb les obres.
El darrer tram, el que va des de Bisbe Príncep Iglesias a les Canals serà adjudicat aquest dijous en sessió de consell de comú. Les obres d'aquest darrer tram podrien començar dilluns vinent.
El responsable de la direcció facultativa, Jordi Llovera, ha fet saber que "el més dificultós" d'aquesta remodelació és molestar "el mínim possible" els comerciants.
Pel que fa a l'afectació del trànsit, en el tram entre la plaça Rebés i la Rotonda, tenint en compte que els vehicles només podran circular en aquesta direcció, els vehicles que vinguin de la Massana hauran de circular per Prat de la Creu, i pot ser que ocasioni cues puntuals.
El comú espera que els conductors s'adaptin a aquests canvis "relativament de pressa" i que el "gran punt rodó" que s'ha previst com a alternativa funcioni de manera correcta.
El comú ha editat uns fulletons per informar els veïns, comerciants i propietaris dels trams de les obres i les afectacions del trànsit.

El Pirineu avui