Viatges Regina no promourà més vols des de l’aeroport d’Andorra la Seu fins que aquest no disposi de sistema GPS. Així ho ha assegurat el seu director, Albert Vinseiro, després de l’experiència d’aquest darrer mes, en què s’ha fet una prova pilot amb vols a Palma, Madrid i Marsella. Els problemes amb què va començar la iniciativa el primer cap de setmana, relacionats amb l’aproximació visual a la pista, han estat determinants.

Per tot plegat, no s’han complert les expectatives i no s’ha arribat per poc al 60% d’ocupació dels avions que s’havia previst.

Concretament, al llarg d’aquestes 4 setmanes de vols s’han venut 130 bitllets des de Palma, gairebé 100 des de Madrid i 29 des de Marsella, tot i que en aquest darrer cas els vols directes només es van fer el primer cap de setmana.

Parlen al vídeo: ALBERT VINSEIRO, DIRECTOR VIATGES REGINA

El Pirineu avui