El Cadí la Seu ja ha acabat la temporada 2017-2018, quedant-se a les portes de disputar el PlayOff pel títol de lliga. L’equip alturgellenc ha caigut per 89 a 75 en el partit disputat aquest dissabte contra el Gernika Bizkaia, justament l’altre equip que es jugava la darrera plaça que donava accés al playoff. Un enfrontament que ha comptat amb la presència de desenes de seguidors urgellencs, que s’han desplaçat fins al País Basc per donar suport a l’equip. Després d’un inici de partit complicat, les noies entrenades per Bernat Canut s’han refet i, fins i tot, han marxat al descans per davant en el marcador. Les basques, però, han posat el turbo especialment en el darrer quart, fins aconseguir un marcador que no ha reflectit la igualtat que hi ha hagut durant bona part del partit. Després d’aquesta derrota, les pirinenques han tancat la fase regular en setena posició. Tot i quedar-se tant a les portes de la Copa com del playoff, les sensacions tant de la directiva com del cos tècnic són bones, ja que l’equip s’ha refet del sotrac de l’inici de temporada, amb el canvi forçat d’entrenador, i ha aconseguit anar de menys a més.

El Pirineu avui