L’Alt Pirineu i Aran ha fregat el 100% d’ocupació els dies forts de Setmana Santa. Tal com ha donat a conèixer el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, la mitjana d’ocupació a l’Alt Pirineu i Aran i també a Ponent ha estat del 95% entre dijous sant i dilluns de Pasqua. Aquesta bona afluència de visitants s’ha notat especialment a les zones properes a les estacions d’esquí, ja que han estat molts els que han aprofitat els importants gruixos de neu que encara hi ha acumulats per tal de fer les darreres baixades de la temporada. El fet que la majoria de dies, excepte dissabte, el temps hagi aguantat, també ha afavorit l’afluència a pistes. On asseguren que han treballat menys, especialment als restaurants, ha estat a l’Alt Urgell.

Als hotels alturgellencs, mentrestant, els dies forts de Setmana Santa han fregat el 85%, però s’han quedat en xifres lleugerament inferios a l’any passat.
Tornant a l’esquí, excepte Tavascan, que ha tancat aquest diumenge, la majoria d’estacions alpines de la demarcació acabaran la temporada diumenge. Ho faran amb un bon regust, ja que aquesta Setmana Santa han venut uns 150.000 forfets, el que representa un 76% més que l’any passat.

Parlen al vídeo: MIQUEL ÀNGEL SÀNCHEZ, ASSOC. HOTELERS I RESTAURADORS ALT URGELL

El Pirineu avui