Agents de la Guàrdia Civil van detenir aquest passat diumenge a un noi de 29 anys pels presumptes delictes de desobediència greu a l’autoritat, contra la seguretat del trànsit i per danys a la propietat privada. Els fets van tenir lloc a la mitjanit, quan un vehicle Fiat amb matrícula francesa va accedir al recinte duaner pel carril verd, és a dir indicant que no tenia res a declarar. Just darrere seu, un altre turisme marca Peugeot el va avançar, fent cas omís de les indicacions dels agents perquè s’aturés. Així, va fugir del recinte i va acabar accidentat un tros més avall contra la tanca del càmping de la Farga de Moles. Tot i que el conductor havia fugit, a l’interior del vehicle encara s’hi van trobar 1.590 paquets de tabac de contraban valorats en 6.650 euros. Mentre buscaven al conductor, els agents van tornar a veure el Fiat que havia passat primer la duana, aturat de forma sospitosa en un camí proper. En inspeccionar-lo van localitzar a dins a les tres persones que hi anaven inicialment i al conductor fugat amb el Peugeot. És per això que el van detenir i el van posar a disposició judcial, mentre que el tabac i el vehicle van quedar dipositats a la duana.

El Pirineu avui