L’ajuntament d’Organyà està decidit a tirar endavant l’ambiciós projecte per tal de millorar les instal·lacions del parapent al municipi. Aquest té un cost de 477.000 euros, i el consistori ja disposa d’una subvenció de 225.000 euros de Turisme de la Generalitat, que ha de gastar obligatòriament aquest any. És per això que ara l’equip de govern estudia com acabar de finançar la part que queda per tal de poder iniciar enguany els treballs. Una part, possiblement, es farà demanant un crèdit, de manera que caldrà fer una modificació de pressupost properament.

Recordem que el projecte preveu diverses millores tant a l’accés a la pista, al costat de la C14, com a la part de dalt.

L’objectiu de l’ajuntament amb aquest projecte és acosneguir que Organyà es converteixi en un referent del parapent a nivell europeu.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ

El Pirineu avui