Més del 80% de les pensions no permeten viure dignament. Així ho ha assegurat Lluís Samper, representant de la gent gran al consell de la CASS. Coincideix amb el president del consell d´administració que s´ha d´establir un límit a les pensions altes, que xifra en uns 2.500 euros.

Lluís Samper considera que les pensions són massa baixes i ha assegurat que no permeten als jubilats un nivell de vida digne. Creu que s´ha de fer un esforç per apujar-les i es mostra partidari d´incrementar la cotització fins a un 18% com ja ha declarat Jean Michel Rascagneres, president del consell d´administració de la CASS.

Creu que la pensió màxima no hauria de superar els 3.000 euros.

La CASS presentarà aviat la proposta al Consell General i al Govern per començar a debatre com garantir la sostenibilitat de les pensions.

Parlen al vídeo: LLUÍS SAMPER, GENT GRAN CONSELL CASS

El Pirineu avui