Encara immerses a la Setmana Santa, amb força volum d'esquiadors i molt bons gruixos de neu, les estacions d'esquí ceretanes ja han anunciat data de tancament. A l'Alta Cerdanya, Font Romeu i Portè-Pimorent tindran obert fins el proper 2 d'abril. Aquests darrers dies, Font Romeu s’acomiadarà dels seus clients amb la celebració dels Campionats de França d’esquí freestyle, prova que es farà a l’snowpark de La Calme des de divendres i fins el dilluns de Pasqua.

A la Baixa Cerdanya, les estacions de La Molina i Masella, que enguany han celebrat els seus 75è i 50è aniversari respectivament, allargaran uns dies més la temporada. L'estació propietat de Ferrocarrils de la Generalitat tancarà les seves portes el diumenge 8 d'abril, després d'haver obert a finals de novembre. Per la seva banda, Masella ha anunciat aquest dijous que allargarà la temporada fins l'1 de maig, aprofitant el pont. Així doncs, Masella tornarà a ser la primera estació del Pirineu en obrir, ho va fer el 10 de novembre, i la darrera en tancar.
Pel que fa a les estacions de nòrdic, Lles i Aranda tenen previst tancar dilluns de Pasqua tot que reobriran els caps de setmana si les condicions de la neu són òptimes, mentre que Guils Fontanera tindrà obert fins el dia 8.

El Pirineu avui