El Cadí la Seu ha realitzat aquest dijous els darrers entrenaments abans de desplaçar-se aquest divendres cap a Gernika, on es jugarà l’accés als playoff. Les alturgellenques jugaran dissabte el partit més decisiu de la temporada, juntament amb el que van disputar al desembre també contra el Gernika Bizkaia, quan es van quedar a les portes de la Copa. L’equip arriba a final de temporada amb molt bon estat i això fa ser optimista a l’entrenador.

En aquest sentit, Canut ha deixat clar que, independentment de si es classifiquen per al play off, la valoració global de la temporada serà bona.

El partit començarà a les 7 de la tarda i comptarà amb la presència de desenes de seguidors de l’equip pirinenc, que es desplaçaran fins a Gernika.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU

El Pirineu avui