El consell d’administració d’Andorra Telecom ha aprovat aquest dimarts la licitació de la fase 3 del projecte de construcció de l’edifici The Cloud. Es tracta d’un concurs nacional restringit a les empreses constructores del país, ja sigui amb ofertes individuals o que concorrin com a Unió Temporal d’Empreses (UTE).
La fase 3 preveu la construcció dels fonaments, de l’estructura i les instal·lacions tècniques de l’edifici. Igualment, s’hi inclou la construcció de la plaça pública i dels entorns.
Aquesta part de l’obra serà finançada pel comú d’Andorra la Vella en virtut del conveni entre les dues parts. La licitació s’efectua amb al modalitat de claus en mà, que preveu el lliurament de l’obra a un preu tancat. Les empreses constructores disposaran de 12 setmanes per presentar les ofertes al concurs mentre que l’adjudicació es farà durant el mes de juliol.
El calendari de construcció s'està complint a la perfecció. El mes de febrer, el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, va anunicar que a finals de març es licitarien les obres. Per tant, i si se segueix el calendari marcat per l'executiu, el singular edifici entrarà en funcionament a principis del 2021

El Pirineu avui