El Tren dels Llacs de Ferrocarrils de la Generalitat tornarà a circular a partir del dissabte, 14 d’abril. Aquest tren històric que uneix Lleida i la Pobla de Segur es posarà en marxa fins al mes de novembre, amb una ocupació prevista del 98% i amb l’objectiu d’assolir els 7.588 viatgers de la darrera temporada. Aquesta serà la desena edició del Tren dels Llacs i es faran un total de 30 viatges. Durant el trajecte, els passatgers gaudiran d’un paisatge singular per les comarques del Segrià, la Noguera i el Pallars Jussà. A més, els viatgers podran optar per dur a terme un seguit de visites guiades, tant a la Pobla de Segur com a altres punts del Pallars Jussà, de singular interès turístic. Enguany, a les 26 circulacions habituals s’hi sumaran novament 4 circulacions durant l’estiu, època que tradicionalment es deixaven de circular per les altes temperatures de la zona. La incorporació de les noves unitats de la línia permetran fer el trajecte amb la màxima comoditat climatològica i amb uns vidres panoràmics.

El Pirineu avui